Wilt u Business Partner, Sponsor of Donateur worden?

Vul dan het onderstaande formulier in. Wij benaderen u dan geheel vrijblijvend…

Welkom, Stichting Fibonacci Talents Community staat altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met business partners, sponsoren en donateurs. Draagt u de stichting een warm hart toe? Wilt u ook een oprechte bijdrage geven aan maatschappelijke betrokkenheid? Wordt dan business partner, sponsor of donateur van de stichting.

Wanneer u een kort bericht achterlaat dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op om de kansen te bespreken. De stichting biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden om de stichting en/of haar maatschappelijke projecten en/of de individuele deelnemers uit een van de specifieke doelgroepen te ondersteunen. Onder strikte voorwaarden is het soms mogelijk om fiscale voordelen te verkrijgen afhankelijk van uw (bedrijfs)situatie.

* indicates required field